SERVICES

SPECIALLAVEDE
SMYKKER


Har du et helt særligt smykke i tankerne, en idé til et smykke, der har en særlig betydning for lige netop dig, eller som du vil have lavet til en særlig person i dit liv?

ALT er muligt - i både Guld og Diamanter, med eller uden ædelsten. . Produktionstid på specialfremstillede smykker er 2-6 uger - så kontakt os i god tid. Send Butikken en mail med din idé, og I kan aftale, hvad der er muligt, og om der er behov for, at du og personalet først viderebearbejder idéen i fællesskab førend smykket sættes i produktion. Kontakt os hvis du vil have designet et håndlavet smykke. HER ER ET UDVALG AF SPECIAL FREMSTILLET SMYKKER

Vielsesringe & Forlovelsesringe


Vielsesringe og forlovelsesringe er et symbol på kærlighed mellem to mennesker. Når man skal vælge ringe er det derfor en større beslutning der skal tages. Ringene skal man forhåbentlig bære resten af livet og derfor er det vigtigt at, det er de rigtige man vælger. Der er mange forskellige typer af forlovelsesringe og vielsesringe. Enkle og stilfulde, eller de kan være mere kunstfærdigt udsmykkede med ædelsten og diamanter som stråler af liv. Variationen af forlovelsesringe og vielsesringe afspejler forskellen på mennesker og deres behov..